Vuoden viimeinen päivä

Tähän aikaan viime vuonna olin kahteen kertaan jätetty, tuoreimmat arvet vielä vahvasti vereslihalla. Kaksi vuotta sitten tilanne oli vielä raastavampi. Ei riittänyt, että elämänpituiseksi luultu polku päättyi umpikujaan, myös puolivuotias laastarisuhde loppui kuin seinään, uudenvuodenaattona. Tänään kaikki on paremmin.

Vuosi 2015 on ollut kaikella tavalla erikoinen ja erityinen. Alkumetreillä tulin ulos alttarikaapista ja elin uudestaan edellisen kesän kokemukset, jännityksen ja pettymyksen hetket. Mediamyllytys jatkui kesän korville saakka. Ilman ystäviäni olisin tuskin pysynyt järjissäni. Uskollisesti nuo kerääntyivät sohvalleni joka ikinen tiistai.

WP_20141231_22_29_53_ProWP_20150106_20_57_37_ProWP_20150203_22_18_53_Pro

Tätiydyin kolmannen kerran. Samaan aikaan minusta tuli sivilisäädyltäni eronnut. Onnekseni ex-siippani on loistotyyppi ja ystävyys kantaa edelleen. Rikoskumppanuus on ja pysyy.

WP_20150411_15_05_39_Pro

Juoksin kaksi kertaa ExtremeRunin. Löysin Pyhältä uudelleen laskemisen riemun. Jäin koukkuun tanssitunteihin ja kiipeilypuistoihin. Ymmärsin kehittyneeni kuorossa laulamisessa ja nautin jokaisesta sekunnista alttoriveissä.

WP_20150412_13_45_20_Pro

Perustin pitkään pinnan alla kyteneen blogin. Käyntejä blogissa on jo yli 170 000, ei mikään pieni luku vasta seitsemän kuukauden ikäiselle tulokkaalle. Kiitän nöyrimmin jokaista tekstieni pariin löytänyttä, olette blogielämäni suola ja sokeri!

Keväällä roikuin nettideittisivustoilla ja selasin varovasti Tinderiä. Kunnes tärppäsi. Ihastuin ja rakastuin. Edessä oli ensimmäisten kertojen kesä. Uusia ihmisiä, lämpimiä kohtaamisia, mieletöntä musiikkia, kauhunsekaisia melontareissuja, moottoripyöräretkiä, ruokaa, viiniä, kalliorantoja ja hikisiä öitä.

WP_20150705_17_01_12_ProWP_20150721_20_37_26_ProWP_20150801_14_05_57_Pro

Syksy vei kesän mennessään, mutta lämpö jäi. Tein liikaa töitä, rytmihäiriöidenkin uhalla. Matkustin enemmän kuin pitkään aikaan, Pariisiin, Tukholmaan ja Istanbuliin. Yhteiselo oli tiivistä – lopulta niin tiivistä, että kahden osoitteen ylläpitäminen alkoi tuntua turhalta. Mies muutti luokseni.

WP_20150619_17_22_15_ProWP_20151005_22_33_54_Pro

Nyt talvi saa tulla, otan sen vastaan ilolla ja avosylin. Kynttilät ja sinisen hämärän. Sääennusteen lupaaman lumen ja pakkasen. Kainalo on lämmin ja hiuksia silittävä käsi hellä. Pohjoisen tyttö on sydän onnesta sykkyrällään.

IMG_4761

Tänäänkin on aihetta juhlaan. Elämä on tässä, edessäsi kaikki mitä et uskonut ehkä koskaan kokevasi. Nostan kuplivan maljan ja haluan toivottaa parasta mahdollista uutta vuotta, tuokoon se tullessaan valoa ja iloa sinunkin sydämeesi!

18 kommenttia artikkeliin ”Vuoden viimeinen päivä

  1. Upea vuosi sinulla takana! Aivan ihanaa, että olet löytänyt onnen ! Kaikkea hyvää ja onnellista vuotta 2016!

  2. Heh, taasko meillä on samoja juttuja 😉 Mun blogissa on postaus samalta päivältä ja täysin samalla otsikolla ;D Mulla oli viime viikko lomaa enkä juurikaan koneella käynyt. Joulunaluskiireen jälkeen loma tulikin tarpeeseen. Eikä mulla muuten kiire olisi ollutkaan, mutta se miähen villapaita ja ”pari” tilauskäsityötä, öh. Nytpä oonkin päättänyt alkaa suunnitella seuraavaa joulua ajoissa…voishan ne kässäjoulupaketit tehdä vaikka alkuvuodesta! Mäkin tein aika paljon ruokalahjoja, kakkua ym. Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta. Pst….milläs ohjeella nuo herrrkullisen näköiset sämpylät on tehty? Mä teen lähes aina niitä samoja ja olis kiva saada vaihtelua. No vaihtelen toki jauhoja ja siemeniä välillä mutta silti.

    • Jopas nyt liikutaan samoilla aalloilla! 😀 Sämpylät on miehen tekosia, eikä se paljon taikinareseptejä tutkaile, vaan heittää hihasta aineet ja määrät. Näppituntumalla kuulemma ja joka kerta vähän eri tavalla, joten ohjetta on mahdoton jakaa. Tällä hetkellä on ruisleipätaikina tekeytymässä samalla metodilla, on se ihmemies!

  3. Kauniisti kirjoitettu. Onnea uuteen rakkauteen ja kaikkea hyvää tähän vuoteen ?

  4. Voi Pia, olet IHANA <3 ihanaa alkanutta vuotta, paljon onnellisia hetkiä tulevaan.

  5. Kiitos blogistasi, sitä lukiessa tulee aina hyvälle mielelle 🙂 ihanaa, maukasta ja seikkailun täyteistä uutta vuotta!

Kommentoi, kysy tai kerro tarina!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.