Lyhyenä hetkenä

Huomenna se taas alkaa. Kuuden rohkean mieletön matka kohti tuntematonta. Jännitystä, yllätyksiä, hillitöntä hekottelua, hermostunutta hihitystä, heittäytymistä, riskien ottamista, sinnikkyyttä, ihastumista, ihania onnen hetkiä, aitoja kohtaamisia, unohtumattomia kokemuksia ja uskomatonta avoimuutta uuden edessä. Lyhyitä, mutta mieleenpainuvia hetkiä. Näitä kaikkia minä tahdon toivottaa teille – olkoon yhteinen retkenne elämänpituinen. Avioparina tai ystävinä.

image

”Seis, älä liiku, paikallesi jää!
Tähän kellot pitää pysäyttää!
Ihmiset, autot kaupungin, pilvetkin,
ison tammen oksat puistossa,
koira nurmikolla vapaana, pysähtyy,
joku suurempi voima syntyy
.

Elämän, ihan lyhyenä hetkenä
vuosituhansien keskellä
satamaan, laivat jäävät ja eikä ne lähdekään.
Elämän, selittämättömän selässä,
juuri oikealla hetkellä
ymmärrän, miten pienellä kaikki on kaikessa kii.

Kun, pala palalta mä kokoan taas
sitä mikä joskus hajoaa,
unohdan, että niin monta kertaa sen
koonnut itkien ja nauraen,
olen kuluessa vuosien
helppojen, ja varsinkin vaikeiden.

Elämän, ihan lyhyenä hetkenä
vuosituhansien keskellä
satamaan, laivat jäävät ja eikä ne lähdekään.
Elämän, selittämättömän selässä,
juuri oikealla hetkellä
ymmärrän, miten pienellä kaikki on kaikessa kii.”

DSCN5342

Teitä kaikkia muita pyydän olemaan ihmisiksi. Suhtautumaan suvaitsevasti, inhimillisellä ymmärryksellä ja lempeällä mielellä. Kannustamaan, tsemppaamaan, lähettämään kauniita ajatuksia ja sanoja. Älkää sortuko nettikiusaamiseen, vihapuheeseen, ulkonäön arvosteluun, luonteen mollaamiseen tai pikaisten johtopäätösten tekemiseen. Iltapäivälehtien kommenttiosioissa, Vauva-lehden keskustelupalstoilla, kahvipöydissä, sosiaalisessa mediassa tai missään muuallakaan. Sillä edessänne on kuusi tavallista suomalaista naista ja miestä, jotka haluavat vain löytää elämäänsä rakkautta. Kuten jokainen meistä.

sormukset

Sanat: Pepe & Saimaa (2014)

2 kommenttia artikkeliin ”Lyhyenä hetkenä

 1. Hei Pia.

  En seurannut EA-ohjelmaa viime kesänä, ja tuskin tänäkään kesänä, laiska tv:n katselija kun olen.

  Mutta kaikki se, mikä sinusta on välittynyt webin kautta, on ollut niin aitoa, rehellistä, koskettavaa ja äärettömän rohkeaa, että päädyin kirjoittamaan kommentin blogiisi – kommentin ihmiselle, jota en tunne, mutta josta olen tunnistavani paljon sellaista, joka uupuu ihmisiltä tänä päivänä aivan liian usein.

  En voisi olla iloisempi siitä, että olet löytänyt elämääsi uuden elämänkumppanin. Toivon sinun kaltaisellesi ihmiselle, jonka rohkeus ja aitous on kenties suurempaa, kuin meidän muiden vastaavat ominaisuudet yhteensä, puhtaan aitoa onnea ja iloa elämään. Sopivasti toki vastoinkäymisiäkin, mutta ei yhtään liikaa enää.

  Kiitos siitä, että olet koskettanut minua ihmisenä. Olet kaiken onnesi arvoinen, ja enemmänkin. Nauti täysillä!

  T. Sara

  • Hei Sara! Tiedätkö mitä – itku tuli, kun luin kommenttisi. Erityisesti lauseesi vastoinkäymisistä liikutti. On niin hienoa kuulla, että olen koskettanut toista ihmistä omien pienien kirjoituksieni ja kuvieni kautta. KIITOS käsittämättömän ihanasta viestistäsi, se lämmittää minua pitkään. 🙂 Kaikkea hyvää myös sinun syksyysi, nautitaan täysillä arjen ja juhlan lyhyistä hetkistä!

Kommentoi, kysy tai kerro tarina!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.