Ollaanko tämä kesä näin?

Loma! – se on täällä ja näkyy myös postausten tahdissa. En halua istua koneen ääressä etenkään silloin, kun aurinko paistaa ja kaupunki on täynnä koettavaa. Sadepäivätkin vietän mieluiten kylki kyljessä peiton alla, bonusseurana hyvä kirja ja irtokarkkipussi. Sallittakoon siis satunnainen blogihiljaisuus meille kaikille. Menkää tekin ulos, kesä ei odota!

taivas

Kaveriksi voitte ottaa vaikka termarillisen punaista juomaa.

Red Sangria (by NY Times)

1 pullo punaviiniä
1,5 appelsiinin mehu
1 sitruunan mehu
1 limen mehu
1,2 dl espanjalaista brandya (myös Jallu käy)
0,6 dl Triple seciä tai muuta sitruslikööriä
1 omena
1 päärynä
1 kanelitanko
puolikas pullo cavaa tai vaikka kuivaa siideriä (0,33 riittää)
jäitä

Punkkuna toimii erinomaisesti n. 8 euron espanjalainen Radio Boca (tämä ei ole mainos, viiniä vain sattuu olemaan omassa kaapissani ja rypäle on alkuperäisen reseptin suosittelema garnacha). Kuori ja pilko hedelmät, purista sitrusten mehu. Yhdistä kaikki muut ainekset paitsi skumppa/siideri ja anna muhia kylmässä ainakin 4 tuntia, yönkin yli voi makuja tasata. Lisää ennen tarjoilua jäät ja kuplat. Kielenvievää, tämäkin!

mopo

Tää jättää nyt blogin hetkeksi oman onnensa nojaan ja hyppää moottoripyörän pakkarille reilun viikon ajaksi. Pois alta risut ja männynkävyt!

Kommentoi, kysy tai kerro tarina!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.