Osavuosikatsaus

Yhtiömme ensimmäisen kvartaalin täytyttyä on osavuosikatsauksen aika. Vastoin aiempia ennusteita, kasvu on ollut hurjaa ja tulostavoite on ylitetty kymmenillä prosenteilla. Avainluvut ovat vakuuttaneet myös sijoittajat. Henkilöstön työtyytyväisyyskyselyn tulokset ovat rohkaisevia, etenkin hyvinvointipalvelut ja työpaikkaruokailu ovat nostaneet profiiliaan. Toimintakertomuksen mukaan henkilöstön sukupuolijakauma on tasainen ja työtehtävät ovat jakaantuneet esimerkillisen tasa-arvoisesti, eikä syrjintää ole missään muodossa havaittu. Yhtiössä vallitsee kannustava hyväksynnän ilmapiiri, jossa epäonnistumiset koetaan positiivisina oppimiskokemuksina.

Seuraavan neljänneksen odotukset ovat korkealla, sillä luotettavien lähteiden mukaan hallituksessa suunnitellaan jo tytäryhtiöiden fuusiota. Maailmalta kantautuvista huonoista uutisista riippumatta talouden odotetaan pysyvän vakaana. Yhtiön toimitiloja karsitaan ja kalustoa päivitetään, minkä seurauksena syntyy kustannussäästöjä ja valuuttaa vapautuu mm. henkilöstön työkyvyn ylläpitämiseen ja virkistystoimintaan. Toisen neljänneksen aikana on suunnitteilla kaksi benchmarking-matkaa, jotka suuntautuvat Ranskaan ja Turkkiin, ja joiden jälkeen loppuvuoden ennustetta tarkennetaan. Investoinnit ovat toistaiseksi jäissä, mutta mikäli kehitys kuitenkin jatkuu yhtä kannattavana, sijoituksia tullaan tekemään todennäköisesti jo toimintavuoden viimeisen neljänneksen aikana.

Analyytikot ennustavat yhtiölle jo nyt menestyksekästä tulevaisuutta, sillä henkilöstö, sijoittajat ja sidosryhmät ovat vahvasti sitoutuneita yhdessä sovittuihin päämääriin, jotka toteuttavat yhtiön visiota ja strategiaa, ja tekevät hartiavoimin töitä vähintäänkin tyydyttävän tuloksen saavuttamiseksi. Analyytikot näkevät yhtiön johtavien tahojen taustojen tukevan tuloksellisuutta. Kiitosta saavat etenkin yhtiön perustajien rohkeus ja riskinottokyky, kestävät arvot, arjen hallinta sekä asiantuntijoiden avulla rakennettu vahva itsetuntemus.

Perustajajäset juhlivat hienoa tulosta illallisella Helsingin sydämessä. Lautasella oli yhtiön linjan mukaisesti satokauden raikkaimpia luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita ja lasissa laadukasta kuplivaa Champagnen alueelta.

Helsingissä 14.9.2015
Parisuhde Oy Ab

WP_20150911_20_05_26_Pro

ps. Inspiraatiosta kiitos Elisalle!

5 kommenttia artikkeliin ”Osavuosikatsaus

Kommentoi, kysy tai kerro tarina!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.