Mökkeilijän Outfit of the Day

Minä ja asupostaus. Never gonna happen.

ootd mökkiasu

Niinhän sitä luulisi. Mutta poikkeus vahvistaa säännön ja sitä rataa. Saatte heitellä ylikypsillä tomaateilla, jos tämä koskaan toistuu. Varoittakaa kuitenkin etukäteen, ettei päivän asu vaan tahraannu.

kirppislöydöt

Mekko – Tokmanni, Rantasalmi, 14,95 €
Aurinkolasit – Aperol, saatu
Olkihattu – mökin vakiovarustus
Espadrillos – Tokmanni, Rantasalmi, 6,99 €
Alushousut – Tokmanni, Rantasalmi, 3 kpl 9,99 €
Hiukset – Letitetty yöksi
Kynsilakka – Stockan myyjän suosittelema, hinta unohtunut
Meikki – ei ole
Hyttysenpuremat – Etelä-Savo, Järvi-Suomi
Sänkisääret – itse aiheutetut
Tuulikone – Suomen kesä 2018
Kuvat – lahjottu avopuoliso

ootd mökkiasu

Tokmannia vastapäätä sijaitsee paikallinen kirpputori. Kesäsavolaisen kirppikseltä tarttui mukaan salaattikulho, muutama posliinilautanen ja kuusi täydellistä aamiaisastiaa. Kirjahyllystä löytyi kesälukemiseksi muutenkin hankittavaksi kaavailtu Kate Morton. Mökkikesä 2018 alkaa nyt!

4 kommenttia artikkeliin ”Mökkeilijän Outfit of the Day

  1. Kiitti vinkistä! Kävin ”kotouttamassa” nuo Espadrillokset. 😀
    Ihanaa kesää Sinulle!

  2. Heippa; Kerrankin asustepostaus, jossa vaatteet asiallisen hintaisia ja sitä paitsi kesäisen mukavan näköisiä!😊. Itseasiassa olen aiemmin jo noita kalsonkeja ostanut, hinta/laatusuhde erinomainen. Ja etenkin, kun osuin kauppaan, kun sai vielä 20% hinnasta pois.
    Naureskelin aamulla, kun luin, että onkohan tässä joku isompikin ajatus takana, olin niin yllättynyt? Kannanotto tai oma huvittelu?Riviesi välistä kun olen välillä lukevinani mustaa huumoria ja itseironiaa. Joka tapauksessa erittäin virkistävä ja yllättävä teksti. Mahtaa tänä kesänä siellä mökillä tulla muitakin tyylistäsi poikkeavia tekstejä, odotellaan!😂

    • Oikein luit rivieni välit, oli pakko lempeästi irvailla lifestyleblogien asupostauksille, joita tulvii ovista ja ikkunoista. 😀 Harmi, ettei näillä keleillä malta istua sisällä läppärin ääressä (ja ulkona ei näyttöä oikein näe), vastaavia irrotteluja olisi mielen päällä vaikka kuinka monta!

Kommentoi, kysy tai kerro tarina!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.